Legyen mondjuk Izrael!
2020. május 29. írta: Hello Ázsia!

Legyen mondjuk Izrael!

Az elmúlt napokat - sőt mondhatni, hogy már heteket is - az eddig készült képek kiválogatásával és az utazások felidézésével töltöttük. Ez első pillantásra nagyon jó mókának tűnt, és jól is esett nosztalgiázni, de a több mint 10.000 kép átnézése nagyobb falatnak bizonyult annál, hogy a szabadidőnkben csak úgy pár nap alatt átrágjuk magunkat rajta.

Közben azon töprengtünk, hogy mivel is kezdhetnénk el a blogot. Mégis csak írni kellene valami sztorit is a képek mellé, ha már belevágtunk a projektbe. A tudományos és döntéstámogató módszereket is nélkülöző választás végül is egy 2018. júniusi IZRAEL túrára esett. Hogy miért? Mert egyrészt el kell kezdeni valahol, másrészt egy rövidebb 7 napos útról szól az írás, ami pont megfelel bemelegítésnek.

Az Instagram oldalon már megtaláltok pár képet a túráról, és hamarosan felkerül a beszámoló is a Facebook oldalunkra.

Hogy Izrael után mi következik, azt még nem álmodtuk meg, de a teljesség igénye nélkül a következő útinaplókra számíthattok:

Srí Lanka
Thaiföld
Kambodzsa
Indonézia - Bali
Maldív-szigetek
Egyesül Arab Emirátusok
Katar

.. és ki tudja merre vezet még az utunk a jövőben..

Kövessetek minket a Facebookon és az Instagramon is:
https://www.facebook.com/helloazsiablog/
https://www.instagram.com/helloazsia/

blog_indito_orszagok_web.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://helloasia.blog.hu/api/trackback/id/tr1715729092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása